Egipt COVID 19 Restricții de călătorie și măsuri de igienă

Egipt COVID 19 Restricții de călătorie și măsuri de igienă

Ne angajăm ca întotdeauna să oferim o experiență de tur sigură și plăcută, vă rugăm să citiți această pagină cu atenție:

 

Călători în Egipt: sunt acum disponibile zboruri comerciale internaționale, dar vizitatorii trebuie să prezinte teste PCR negative și asigurări de sănătate. Unele provincii (cum ar fi Sinai, provincia Mării Roșii și altele) pot primi călători, dar nu le vor permite să iasă din zonă.

– Autoritățile guvernamentale ale unor țări solicită un document avansat pentru a fi completat de către călători înainte de sosire; vă rugăm să verificați notele de călătorie guvernamentale înainte de a părăsi țara dumneavoastră.

Vă sugerăm să vizitați aceste pagini de site-uri ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS): Întrebări și răspunsuri OMS privind virusurile corona (COVID-19) și Actualizare zilnică a OMS.

Siguranță generală și amp; măsuri de igienă:

Deși liniile directoare pot diferi în întreaga lume, vă puteți aștepta să fie implementate măsuri actualizate de sănătate și siguranță oriunde călătoriți.

Aceste măsuri vor diferi în funcție de locul în care călătoriți și de activitatea pe care o rezervați. Rețineți și respectați măsurile specifice incluse pentru activitatea rezervată.

Măsuri de siguranță de igienă pentru călători:

În general, vizitatorii atracțiilor se pot aștepta la măsuri implementate pentru următoarele:

 • Măști: Majoritatea atracțiilor vă va cere să purtați o mască în orice moment. În unele cazuri, vă vor fi furnizate măști. În altele, vi se va cere să-l aduceți pe al dumneavoastră.
 • Spălarea și curățarea mâinilor: În general, dezinfectantul pentru mâini va fi furnizat în zonele accesibile ale unei atracții. Majoritatea atracțiilor vă vor cere să vă curățați mâinile la intrare și să încurajați utilizarea regulată a dezinfectantului pentru mâini în timpul vizitei dvs.
 • Distanța socială: Majoritatea atracțiilor va cere vizitatorilor să respecte măsurile de distanță socială impuse la nivel local (la distanță de la 1 până la 2 metri).
 • Depistarea sănătății: Multe atracții pot efectua controale de sănătate care verifică neregulile de temperatură, semnele de tuse sau alte simptome ale COVID-19. Este posibil ca vizitatorii care prezintă simptome de boală să nu poată participa la activitățile rezervate.

Reguli de siguranță de igienă pentru membrii personalului:

 • Măști: Majoritatea atracțiilor va cere personalului să poarte măști în orice moment.
 • Curăţarea mâinilor: Majoritatea atracţiilor va cere personalului să se spele şi să-şi cureţe mâinile în mod regulat cu săpun şi/sau dezinfectant pentru mâini.
 • Mănuși: Pe lângă spălarea și curățarea obișnuită a mâinilor, majoritatea atracțiilor vor impune personalului să poarte mănuși în timpul lucrului.
 • Distanța socială: la fel ca și vizitatorii, personalului va trebui, de asemenea, să respecte măsurile de distanță socială impuse la nivel local la majoritatea atracțiilor (la distanță de la 1 până la 2 metri).
 • Controale medicale: Multe atracții vor necesita personalului să treacă prin controale medicale regulate. În aceste cazuri, membrii personalului care prezintă semne de boală nu vor avea voie să lucreze.

Măsuri de igienă operațională:

Pe lângă măsurile de sănătate și siguranță pentru personal și vizitatori, majoritatea țărilor au solicitat atracții pentru a intensifica curățenia, pentru a organiza instruiri adecvate privind siguranța igienei pentru angajați și pentru a-și adapta ofertele și spațiul cu bilete cronometrate și digitale.

În timp ce măsurile pot fi diferite în întreaga lume, multe atracții necesită măsuri de implementare în jurul următoarelor:

 • Ticketing: plata digitală/fără contact și eliberarea biletelor sunt încurajate, dacă nu obligatorii, pentru majoritatea atracțiilor din întreaga lume. În multe cazuri, casele de bilete fizice vor fi închise, iar rezervările trebuie făcute online în avans.
 • Un număr de vizitatori: Majoritatea atracțiilor trebuie să limiteze numărul de vizitatori pentru a preveni focarele.
 • Ore de funcționare: Majoritatea atracțiilor vor funcționa la un program redus pentru a asigura un număr limitat de vizitatori și timp pentru o curățare adecvată.
 • Instruire privind siguranța igienei: Majoritatea atracțiilor necesită instruire pentru personal în operațiunile de siguranță în materie de igienă și cum să facă față situațiilor de urgență.
 • Semnalizare sporită: Semnalizarea și afișele ar trebui să comunice în mod clar distanțarea de siguranță și măsurile de sănătate vizitatorilor și personalului de la majoritatea atracțiilor.
 • Proceduri de curățare: Majoritatea atracțiilor vor necesita mai multă curățare de către operatorii atracțiilor. În plus, dezinfectantele pentru mâini trebuie plasate în locații strategice și trebuie asigurată aer curat/ventilație regulată pentru spațiile interioare.

Actualizăm regulat această pagină cu cele mai recente măsuri de precauție pentru COVID-19

  Puneți întrebări despre această activitate

  *Câmpuri obligatorii Verified

  Egipt COVID 19 Restricții de călătorie și măsuri de igienă


   MaleFemale

   I will pay 50% by credit card and the rest in cash.I will pay full amount by credit card.

   I accept the booking terms and conditions

   error: Content is protected !!